Lawatan Jabatan Pendidikan Politeknik Seluruh Malaysia

Lawatan Jbtn Pendidikan Politeknik Malaysia

26 Julai 2017 – Pusat Pengetahuan, Komunikasi Dan Teknologi telah menerima lawatan dari Jabatan Pendidikan Politeknik seramai 40 orang yang terdiri daripada pegawai-pegawai Jabatan Pendidikan Politeknik dan Ketua Unit ICT Politeknik seluruh Malaysia.                                                               

Lawatan daripada Jabatan Pendidikan Politeknik ini bertujuan untuk mendapatkan maklumat berhubung perlaksanaan ‘Microsoft Sharepoint’ di Universiti Sains Malaysia. Lawatan dimulakan dengan penerangan ringkas berkenaan sejarah penubuhan Pusat Pengetahuan, Komunikasi Dan Teknologi oleh Puan Asnah Hassan selaku Timbalan Pengarah PPKT. Puan Asnah juga turut menyampaikan maklumat mengenai perkhidmatan-perkhidmatan yang dijalankan oleh PPKT. Sesi penerangan mengenai perlaksanaan ‘Microsoft Sharepoint’ kemudiannya disampaikan oleh En. Khairil Anwar Jusoh, Pn. Zaiyana Muhamad Hussain, En. Muhamad Ruzaimi dan En. Mohd Shahanaz dengan topik masing-masing.

Para pelawat seterusnya dibawa untuk melawat Pusat Data USM di bangunan D37 diiringi oleh En. Razif Junaidy dan staf PPKT yang lain. Pihak Pusat Pengetahuan, Komunikasi Dan Teknologi berharap sesi perkongsian maklumat ini dapat memenuhi matlamat lawatan oleh Jabatan Pendidikan Politeknik. Ada masa kita jumpa lagi…

Teks: Nizam

Foto: Staf PPKT

Pusat Pengetahuan, Komunikasi dan Teknologi (PPKT)

Aras 2, Kompleks Eureka, 
Universiti Sains Malaysia, 11800, USM, 
Pulau Pinang, Malaysia

  •   This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

  •   +604-656 1012

  •   +604-653 4244 / 4400

Penafian

PPKT USM tidak akan bertanggungjawab ke atas sebarang kehilangan atau kerosakan yang disebabkan oleh penggunaan mana-mana maklumat yang diperolehi daripada laman web ini.

All Rights Reserved
PPKT Universiti Sains Malaysia © 2023